DR Slotskoncert lørdag den 11. august 2018!

Oplev de bedste sange fra de største Broadway musicals, når DR SymfoniOrkestret hylder det bedste fra Broadway ved årets DR Slotskoncert i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark.

Der er lagt op til store følelser og store stemmer, når DR SymfoniOrkestret for 26. gang inviterer til årets traditionsrige DR Slotskoncert i de smukke omgivelser ved Ledreborg slot.

Oplev hele Bernsteins ikoniske musical WEST SIDE STORY – In Concert fulgt op af et brag af en Broadway musical highlights afdeling. Vær med når DR SymfoniOrkestret og en række fremragende solister folder den helt store musicallyd ud i den smukke Ledreborg Slotspark med titler som: Maria, America, Tonight fra West Side Story samt hits fra The Sound of Music, Wicked, The Prince of Egypt, Moulin Rouge m.fl.

Mærk musical bruset!

Billetterne købes på www.drbillet.dk

VÆRD AT VIDE

Parken åbner kl. 11.00 for publikum. (kl.10.30 med Earlybirdbillet)
Egne drikkevarer må ikke medbringes (Vand og kaffe/te dog undtaget)

Afhentning af picnicboks
Har du på forhånd bestilt en picnicboks, vil du få denne udleveret umiddelbart efter indgangen på venstre hånd.

Afhentning af forudbestilte drikkevarer
Forudbestilte drikkevarer afhentes i boderne nede i parken.

Køb dine drikkevarer m.m. i Slotsparken
Du må gerne tage drikkevand og kaffe/te med ind i koncertområdet, men øvrige drikkevarer købes som sædvanlig i parken. Ud over vin, øl, sodavand, m.m. i god kvalitet kan du i boderne købe lettere frisklavede frokostretter – også til rimelige priser. Det er også tilladt at medbringe egen picnickurv. Der er drikkevandshaner til fri afbenyttelse på begge sider af scenen. Se placeringen på kortet.

Transport for gangbesværede
DR Slotskoncert gør sit bedste for at sikre tilgængeligheden til parken for gangbesværede. Fra kl. 10.30 afgår der med jævne mellemrum bus fra parkeringspladsen nær Amalienborgporten ned til koncertpladsen. Billetter forevises i bussen. Der er handicapparkering i umiddelbar nærhed af indgangen til parken. Kontakt en P-vagt for vejledning.

Handicap-toiletter er etableret på toiletområdet på venstre side af scenen samt på toiletområdet i bunden af parken

Sikkerhed og en god oplevelse for alle

Giv plads – og vis hensyn. Alle gangarealer skal holdes frie. Køreveje, der er markeret med skilte, skal ligeledes holdes frie til nød-vej. Brug af åben ild såsom engangsgrill er strengt forbudt. Når koncerten begynder kl. 15 beder vi alle om at vise hensyn og slå parasollerne sammen. Det er ikke tilladt at opslå pavilloner, overdækninger el.lign ligesom det ikke er tilladt at foretage indhegning af områder. Vi opfordrer alle til ikke at fylde mere end nødvendigt og rykke sammen, når behov for plads til nyankomne opstår.

Førstehjælp

Hvis uheldet er ude, er der naturligvis førstehjælpere og en læge tilstede. Førstehjælpsteltets placering fremgår af kortet. Ved akut behov for hjælp skal der blot rettes henvendelse til slotskoncertens personale eller vagter, som kan tilkalde hurtig førstehjælp – Hvor end du befinder dig på koncertpladsen.

Dyr ingen adgang 
Hunde og andre dyr har ingen adgang ved DR Slotskoncerten.

Ryd venligst op efter dig selv og dit selskab
Rundt om på koncertpladsen er opstillet affaldsspande. Vi opfordrer alle til at bruge dem flittigt, så pladsen vedbliver at være rar at opholde sig på.