DR Slotskoncert lørdag den 11. august 2018!

 

Oplev de bedste sange fra de største Broadway musicals, når DR SymfoniOrkestret hylder det bedste fra Broadway ved årets DR Slotskoncert i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark.

Der er lagt op til store følelser og store stemmer, når DR SymfoniOrkestret for 26. gang inviterer til årets traditionsrige DR Slotskoncert i de smukke omgivelser ved Ledreborg slot.

Oplev hele Bernsteins ikoniske musical WEST SIDE STORY – in concert fulgt op af et brag af en Broadway musical highlights afdeling. Vær med når DR SymfoniOrkestret og en række fremragende solister, folder den helt store musicallyd ud i den smukke Ledreborg Slotspark med titler som: Maria, America, Tonight samt The Sound of Music, Wicked, Annie Get Your Gun, Beauty and the Beast, The Lion King og mange flere.

Mærk musical bruset!

Billetterne købes på www.drbillet.dk

VÆRD AT VIDE

Parken åbner kl. 11.00. (kl.10.30 med Earlybirdbillet)
Drikkevarer må ikke medbringes (Vand og kaffe dog undtaget)

Afhentning af picnickurv 
Har du på forhånd bestilt en picnickurv, vil du få denne udleveret umiddelbart efter indgangen på venstre hånd.

Afhentning af forudbestilte drikkevarer
Forudbestilte drikkevarer afhentes i boderne nede i parken.

Køb dine drikkevarer m.m. i Slotsparken
Du må gerne tage drikkevand og kaffe med ind i koncertområdet, men øvrige drikkevarer købes som sædvanlig i parken. Ud over vin, øl, sodavand, m.m. i god kvalitet kan du i boderne købe lettere frisklavede frokostretter – også til rimelige priser. Der er drikkevandshaner til fri afbenyttelse på begge sider af scenen. Se placeringen på kortet.

Transport for gangbesværede
DR Slotskoncert gør sit bedste for at sikre tilgængeligheden til parken for gangbesværede. Fra kl. 10 afgår der med jævne mellemrum bus fra parkeringspladsen nær Amalienborgporten ned til koncertpladsen. Handicap-toiletter er etableret på toiletområdet på venstre side af scenen samt på toiletområdet i bunden af parken. Billetter forevises i bussen. Der er handicapparkering i umiddelbar nærhed af indgangen til parken. Kontakt en P-vagt for vejledning.

Sikkerhed og en god oplevelse for alle

Giv plads – og vis hensyn. Alle gangarealer skal holdes frie. Køreveje, der er markeret med skilte, skal ligeledes holdes frie til nød-vej. Brug af åben ild såsom engangsgrill er strengt forbudt. Når koncerten begynder kl. 15 beder vi alle om at vise hensyn og slå parasollerne sammen. Det er ikke tilladt at opslå pavilloner, overdækninger el.lign ligesom det ikke er tilladt at foretage indhegning af områder. Vi opfordrer alle til ikke at fylde mere end nødvendigt og rykke sammen, når behov for plads til nyankomne opstår.

Dyr ingen adgang 
Hunde og andre dyr har ingen adgang ved DR Slotskoncerten.

 

Ryd venligst op efter dig selv og dit selskab
Rundt om på koncertpladsen er opstillet affaldsspande. Vi opfordrer alle til at bruge dem flittigt, så pladsen vedbliver at være rar at opholde sig på.