_DSC8702 (2)DR Slotskoncert lørdag den 12. august 2017!

 

 

DR Slotskoncert 2017 – Musical Mesterværker

Oplev de bedste sange fra de største musicals, når DR SymfoniOrkestret hylder 90 års musicalhistorie i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark.

Glæd dig til en stjerneparade med blandt andre Rasmus Bjerg, Stig Rossen, Silas Holst, Caspar Phillipson og Kurt Ravn, der synger hits fra Les Misérables, West Side Story, Chess, The Sound of Music, Grease og mange flere.

Billetterne købes på www.drbillet.dk

VÆRD AT VIDE

Parken åbner kl. 11.00. (kl.10.30 med Earlybirdbillet)
Drikkevarer må ikke medbringes (Vand dog undtaget)

Afhentning af picnickurv
Har du på forhånd bestilt en picnickurv, vil du få denne udleveret umiddelbart efter indgangen på venstre hånd.

Afhentning af forudbestilte drikkevarer
Forudbestilte drikkevarer afhentes i boderne nede i parken.

Køb dine drikkevarer m.m. i Slotsparken
Du må gerne tage drikkevand med ind i koncertområdet, men øvrige drikkevarer købes som sædvanlig i parken. Ud over vin, øl, sodavand, kaffe m.m. i god kvalitet til, kan du i boderne købe lettere frisklavede frokostretter – også til rimelige priser. Der er drikkevandshaner til fri afbenyttelse på begge sider af scenen. Se placeringen på kortet.

Transport for gangbesværede
På DR Slotskoncerter gør vi vores bedste for at sikre tilgængeligheden til parken for gangbesværede. Fra kl. 10 afgår der med jævne mellemrum bus fra parkeringspladsen nær Amalienborgporten ned til koncertpladsen. Handicap-toiletter er etableret på toiletområdet på venstre side af scenen samt på toiletområdet i bunden af parken. Billetter forevises i bussen. Der er handicapparkering i umiddelbar nærhed af indgangen til parken. Kontakt en P-vagt for vejledning.

Sikkerhed og en god oplevelse for alle

Giv plads – og vis hensyn. Alle gangarealer skal holdes frie. Køreveje, der er markeret med skilte, skal ligeledes holdes frie til nød-vej. Brug af åben ild såsom engangsgrill er strengt forbudt. Når koncerten begynder kl. 14.30, beder vi alle om at vise hensyn og slå parasollerne sammen. Det er ikke tilladt at opslå pavilloner el.lign. overdækninger, ligesom det ikke er tilladt at foretage indhegning af områder. Vi opfordrer alle til at tænke over ikke at fylde mere end nødvendigt og rykke lidt sammen, når behov for plads til nyankomne opstår.

Førstehjælpsstation
Hvis uheldet er ude, har vi med Event Safety etableret et præhospitalt beredskab, hvor du kan modtage førstehjælp. Førstehjælpsstationens placering fremgår af kortet. Ved henvendelse til Slotskoncerternes personale kan der tilkaldes førstehjælp, hvorend du befinder dig på koncertpladsen. Husk at give en kort beskrivelse af situationen.

Hunde ingen adgang
Hunde og andre dyr har ingen adgang ved Slotskoncerten.

Ryd venligst op efter dig selv og dit selskab
Rundt om på koncertpladsen er opstillet affaldsspande. Vi opfordrer alle til at bruge dem flittigt, så pladsen vedbliver at være rar at opholde sig på.