Rundvisning

Få en rundvisning på slottets hovedbygnings første sal, hvor vores kyndige guider fortæller levende om Ledreborgs historie, udvikling og nuværende situation.

Se kirken, de smukke sale, det gamle køkken og fangehullet.

Rundvisningens varighed ca. 1 time.

Læs mere om rundvisning på Ledreborg her.

Vin- og ølsmagning

Øl- og/eller vinsmagning er en populær måde at afslutte en indholdsrig dag på. Smagningen kan f.eks. foregå i det gamle slotskøkken, eller, hvis vejret tillader det, på slotspladsen.

Det er også muligt at afslutte en eventuel rundvisning med et glas champagne serveret i f.eks. Familiesalen eller Riddersalen.

Bueskydning mv.

Vores dygtige instruktører kan også arrangere vikingelege med pælekast, tovtrækning og konkurrence i bueskydning i Parken.

Som oftest foregår det på Nyland, området syd for Amalienborgporten.

Falkonéropvisning

En falkonéropvisning i parken eller på slotspladsen er en flot og underholdende aktivitet, hvor en dygtig falkonér viser, hvad samarbejdet med en falk indbærer.

Oplevelsestur

Vores instruktører tager jer med på tur ind i et univers, hvor det kræver kendskab, forsigtighed og omtanke at færdes, hvad enten det er en solopgang, hvor rådyrenes adfærd skal betragtes, en å der skal passeres via et reb eller en tur igennem uvejsomt terræn i en Land Rover.

Kom tæt på naturen og jer selv. Vi laver ture/kurser fra en halv til flere dages varighed. I vælger selv, om det skal være en naturformidlingstur, hvor alt foregår stille og roligt, eller om I har brug for en “ryste-sammen” tur med disciplin og hårde udfordringer.

En mellemting er selvfølgelig også mulig. Kun fantasien sætter grænser! Alle ture bliver sammensat efter individuelle ønsker og behov.

Se også vores skovhytte Kisserupgården, som er en spændende mulighed, hvis I har lyst til en rigtig hyttetur.