Faciliteter til fester og events

Ledreborg Slot rummer faciliteter til møder, konferencer og andre firmaarrangementer – store som små.

Læs mere på denne side og bliv inspireret til jeres næste arrangement, eller kontakt Birgitte Hald Hvidberg (bhh@ledreborgslot.dk) for yderligere information.

Slotsladen

Slotsladen er vores gamle lade på 600 m2, som for nogle år siden blev renoveret i smuk, rustik stil med synlige trækonstruktioner.

Slotsladen er perfekt til store møder og konferencer, men også produktpræsentationer, kick-offs, fester m.m.

Rummer op til ca. 450 personer.

Familiesalen

Familiesalen, er anegalleriet på Ledreborg, som bl.a. benyttes til konferencer, møder og foredrag samt galla- og festmiddage.

Familiesalen er smukt beliggende i slottets østpavillion med direkte udgang til parken, hvor gæsterne kan strække ben og nyde den friske luft.
Rummer op til ca. 100 personer.

Skævestuen

Skævestuen ligger i samme fløj som Familiesalen og er velegnet til møde, frokost, grupperum eller lign. for op til 20 personer.

Umiddelbart op ad Skævestuen ligger endvidere en anden lille stue, som også kan benyttes, hvis der er behov for grupperum eller diskrete diskussioner.

Kostalden

Den Gamle Kostald er smukt beliggende ved den lille dam med græskarper.

Det oprindelige interiør er bibeholdt med både trug, spiltov og selve boksopdelingen, som gør stalden velegnet til fx gruppemøder for både større og mindre selskaber i sommerhalvåret.

Er endvidere velegnet til diverse aktiviteter.

Slotsparken

Ledreborg slotsark benyttes bl.a. til DR’s Slotskoncerter og til store firmafester eller events. Den kan rumme mange tusinde deltagere enten under åben himmel eller i store telte.

Parken ligger i smuk beliggenhed med frit udsyn til hovedbygningen.

Kisserupgården

Kisserupgården er en skøn, rustik gård med vidunderlig beliggenhed langt ude i skoven ved Ledreborg.

På Kisserupgården vil du føle, at du er blevet sat tilbage i tiden. Her er hverken TV, PC eller telefon. Der er tilført El og vand, og opvarmning foregår via brænde-ovne.

Hytten har borde og stole, et primitivt køkken gode bade- og toiletfaciliteter. Der er dog ingen senge, men feltsenge/liggeunderlag kan medbringes.

Gården har 40 spisepladser og tilsvarende service. Gården er rigtig velegnet til skoleture, familiefester og teambuilding arrangementer både for private og for firmaer, hvor man har behov for at komme ud i naturen.