topimage_flyhigh

Skandinaviens største svævebane!

Book her

Masser af oplevelser i trætoppene i Ledreborg Slotspark kun 10 min. kørsel fra Roskilde. Det er en spændende fysisk aktivitet, der er udfordrende både for børn og voksne. Nyd træerne fra toppen af skoven og nyd højden, mærk suset og glæden.

Vi har nu åbent i weekender og helligdage -kun ved forhåndsbooking! kom og få en fantastisk oplevelse i trætoppene.

Grupper :Vi åbner gerne for grupper på hverdage – startgebyr  kr. 3.000 dækker instruktør og åbning af banen op til 10 gæster og derefter 290 kr. pr. person ( I kan være op til 22 personer på en starttid). Send en mail på event@ledreborgslot.dk  og få et tilbud på en uforglemmelig dag i trætoppene eksempelvis kombineret med en rundvisning på  Ledreborg slot , bueskydning, prøve at spille golf, mulighed for at spise en sandwich i parken eller frokost/middag på restaurant Fasaneriet

  


   
Fly-High svævebanerne er en fysisk aktivitet i trætoppene. Den er unik i Danmark, da ingen andre steder har denne type svævebanepark.

Der er 3 svævebaner:

The Big B (max højde ca 40 m) består af 1 svæv hen henover  Ledreborg slotspark. En fantastisk oplevelse. Alderskrav: Fra 14 år.

Little John (max højde ca 15 m) består af 12 svæv og 4 gangbroer, som tager gæsterne igennem skoven i træstop højde. Alderskrav: Fra 10 år.

Tuff Tom (max højde ca 2, 5 m) er den laveste bane og er til de 3 – 9 årige. Her findes både svæv men også andre sjove udfordringer til dem, der gerne vil have jorden lidt tættere på. Princippet er stadig det samme, og alle bruger også her hjelm og seler. Alderskrav: Fra 3 år.

Vi har åbent i weekenden og på helligdage fra kl. 10 – 16 –  kun ved onlinebooking

Læs mere…

Ledreborg slotspark er også et besøg værd for dem, der blot vil gå en tur. Man kan også kombinere turen med et besøg i Sagnlandet, hvor 10.000 års Danmarks historie er bragt til live. Det er et spændende og stemningsfuldt udflugtsmål for hele familien.

Derudover byder Fasaneriet, som ligger på Ledreborg Palace Golf Club, på god mad i en hyggelig restaurant. Den har åbent fra kl. 12 – 21 fra 1. april til midt i oktober. Eller book et bord på restaurant Herthadalen, som ligger idyllisk med udsigt over Knapsø.