Skandinaviens største svævebane!

Den ordinære sæson er nu ovre, men Fly High er stadig mulig at booke frem til påske næste år på tlf. 53294008 eller via event@ledreborgslot.dk. Det koster 3.000 kr. at booke banen. Denne pris inkluderer entré op til 10 personer. Personer herudover koster 290 kr. pr. person 

Tusinde tak til alle, der har været ude og besøge os i denne sæson og forhåbentlig på gensyn i den nye sæson!

 Vi har på åbningsdagen i Påsken en lille overraskelse til jer, som kommer ud og besøger os.

 På gensyn!

 

Vil I allerede booke til den nye sæson, kan I sende en mail på event@ledreborgslot.dk eller hvis I et købe et gavekort til julegave, kan I ligeledes sende en mail til event@ledreborgslot.dk, så klarer vi den!

 

 

Masser af oplevelser i trætoppene i Ledreborg Slotspark kun 10 min. kørsel fra Roskilde. Det er en spændende fysisk aktivitet, der er udfordrende både for børn og voksne. Nyd træerne fra toppen af skoven og nyd højden, mærk suset og glæden.

  


   
Fly-High svævebanerne er en fysisk aktivitet i trætoppene. Den er unik i Danmark, da ingen andre steder har denne type svævebanepark.

Der er 3 svævebaner:

The Big B (max højde ca 40 m) består af 1 svæv hen henover  Ledreborg slotspark. En fantastisk oplevelse. Alderskrav: Fra 14 år.

Little John (max højde ca 15 m) består af 12 svæv og 4 gangbroer, som tager gæsterne igennem skoven i træstop højde. Alderskrav: Fra 10 år.

Tuff Tom (max højde ca 2, 5 m) er den laveste bane og er til de 3 – 9 årige. Her findes både svæv men også andre sjove udfordringer til dem, der gerne vil have jorden lidt tættere på. Princippet er stadig det samme, og alle bruger også her hjelm og seler. Alderskrav: Fra 3 år.

Vi har åbent i weekenden og på helligdage fra kl. 10 – 16 –  kun ved onlinebooking

Læs mere…

Ledreborg slotspark er også et besøg værd for dem, der blot vil gå en tur. Man kan også kombinere turen med et besøg i Sagnlandet, hvor 10.000 års Danmarks historie er bragt til live. Det er et spændende og stemningsfuldt udflugtsmål for hele familien.

Derudover byder Fasaneriet, som ligger på Ledreborg Palace Golf Club, på god mad i en hyggelig restaurant. Den har åbent fra kl. 12 – 21 fra 1. april til midt i oktober. Eller book et bord på restaurant Herthadalen, som ligger idyllisk med udsigt over Knapsø.