Skandinaviens største svævebane!

Vi glæder os til at byde velkommen til Fly High i 2019. Vi åbner i påsken og vi har åbent i weekenden – book jeres tur på her

Se mere på  www.ledreborgklatrebane.dk

Masser af oplevelser i trætoppene i Ledreborg Slotspark kun 10 min. kørsel fra Roskilde. Det er en spændende fysisk aktivitet, der er udfordrende både for børn og voksne. Nyd træerne fra toppen af skoven og nyd højden, mærk suset og glæden.

  

   
Fly-High svævebanerne er en fysisk aktivitet i trætoppene. Den er unik i Danmark, da ingen andre steder har denne type svævebanepark.

Der er 3 svævebaner:

The Big B (max højde ca 40 m) består af 1 svæv henover Ledreborg slotspark. En fantastisk oplevelse. Alderskrav: Fra 12 år.

Little John (max højde ca 15 m) består af 12 svæv og 4 gangbroer, som tager gæsterne igennem skoven i trætop højde. Alderskrav: Fra 8 år.

Tuff Tom (max højde ca 2, 5 m) er den laveste bane og er til de 3 – 9 årige og voksne, der ikke vil så højt op. Her findes både svæv men også andre sjove udfordringer til dem, der gerne vil have jorden lidt tættere på. Princippet er stadig det samme, og alle bruger også her hjelm og seler. Kun i følge med en voksen.

 

Læs mere…

Ledreborg slotspark er også et besøg værd for dem, der blot vil gå en tur. Man kan også kombinere turen med et besøg i Sagnlandet, hvor 10.000 års Danmarks historie er bragt til live. Det er et spændende og stemningsfuldt udflugtsmål for hele familien.

Derudover byder Fasaneriet, som ligger på Ledreborg Palace Golf Club, på god mad i en hyggelig restaurant. Den har åbent fra kl. 12 – 21 fra 1. april til midt i oktober. Eller book et bord på restaurant Herthadalen, som ligger idyllisk med udsigt over Knapsø.