topimage_flyhigh

Skandinaviens største svævebane!

Book her

EFTERÅRSHYGGE PÅ FLY HIGH!

Så er det Efterårsferie og hvorfor ikke starte ferien med motion og råhygge i det fri!

Kom tidligt og få det hele med!

Når entréen er betalt, så kan man prøve banerne, lige så mange gange man vil, indtil vi lukker.

Vi hygger omkring bålet

Vi har tændt op i bålfadene – og i vores pejs. Så hvad enten man bare vil have varmen inden svæveturen, eller blive lidt længere og bage sit eget snobrød, så er det hele klart!

Tøm kiosken

Pga. sæsonafslutningen, så sænker vi f.eks. vores priser på HANSEN IS til blot 15 kr. pr. stk. Det er HALV PRIS på to af vores store flødeis Eskimo og vaffelis!!

Vi ses på Fly High!

Book her

 

Masser af oplevelser i trætoppene i Ledreborg Slotspark kun 10 min. kørsel fra Roskilde. Det er en spændende fysisk aktivitet, der er udfordrende både for børn og voksne. Nyd træerne fra toppen af skoven og nyd højden, mærk suset og glæden.

  


   
Fly-High svævebanerne er en fysisk aktivitet i trætoppene. Den er unik i Danmark, da ingen andre steder har denne type svævebanepark.

Der er 3 svævebaner:

The Big B (max højde ca 40 m) består af 1 svæv hen henover  Ledreborg slotspark. En fantastisk oplevelse. Alderskrav: Fra 14 år.

Little John (max højde ca 15 m) består af 12 svæv og 4 gangbroer, som tager gæsterne igennem skoven i træstop højde. Alderskrav: Fra 10 år.

Tuff Tom (max højde ca 2, 5 m) er den laveste bane og er til de 3 – 9 årige. Her findes både svæv men også andre sjove udfordringer til dem, der gerne vil have jorden lidt tættere på. Princippet er stadig det samme, og alle bruger også her hjelm og seler. Alderskrav: Fra 3 år.

Vi har åbent i weekenden og på helligdage fra kl. 10 – 16 –  kun ved onlinebooking

Læs mere…

Ledreborg slotspark er også et besøg værd for dem, der blot vil gå en tur. Man kan også kombinere turen med et besøg i Sagnlandet, hvor 10.000 års Danmarks historie er bragt til live. Det er et spændende og stemningsfuldt udflugtsmål for hele familien.

Derudover byder Fasaneriet, som ligger på Ledreborg Palace Golf Club, på god mad i en hyggelig restaurant. Den har åbent fra kl. 12 – 21 fra 1. april til midt i oktober. Eller book et bord på restaurant Herthadalen, som ligger idyllisk med udsigt over Knapsø.