Fly High 17 Fly High 01 FlyHighDSC_1447_apr. 17 2014

Få en uforglemmelig dag med dine kolleger! Kom og svæv i trætoppene og udfordre hinanden. Det er underholdende, udviklende og udfordrende for alle. Vi ligger 40 min. kørsel fra København og kun 10 min. fra Roskilde!

Vi tilbyder følgende spændende aktivitetspakker

Pakke 1: Svæv og action: 4 timer med Fly High og bueskydning, hvor man bliver udfordret på sin koncentrationsevne, mod og fysik.

Pakke 2: Svæv og picnic: I starter med Fly High instruktion og en vand. Derefter tager I ud og svæver på Fly High og slutter jeres tur med sandwich, vand, is og kaffe.

Pakke 3: Svæv og slot: I vil både svæve i trætoppene og blive inviteret indenfor på Ledreborg slot på en guidet rundvisning. I slutter med en vand eller en øl.

Pakke 4: Svæv og golf: I vil svæve i trætoppene og se skoven fra oven. Derefter spiller I en runde på Ledreborg Palace Golf Klubs par3 bane.

Gruppepris pr. pakke op til 15 personer 6.350 kr. og for yderligere personer 425 kr. pr. person. Prisen inkluderer instruktion og klatreudstyr.

Bestil pakker på flyhigh@ledreborgslot.dk. eller ring på 46480038#3

Restauranter: Der er også mulighed for at afslutte aktiviteterne med mad på de 2 dejlige restauranter på Ledreborg gods jorde: Fasaneriet, se mere på www.fasaneriet.dk eller Herthadalen, se mere på www.herthadalen.dk