Fly High 27  Fly High 17  FlyHighDSC_1447_apr. 17 2014

Start jeres polterabend på Fly High i Ledreborg Slotspark. Et fantastisk udgangspunkt for en sjov dag sammen med vennerne, hvor I bliver udfordret allesammen. Send en mail til flyhigh@ledreborgslot.dk og hør om ledige tider og pris.

Udenfor almindelig åbningsdage koster det 3.000 kr. at booke banen. Denne pris inkluderer entré op til 10 personer. Personer herudover koster 300 kr. pr. person

Vi tilbyder også følgende spændende aktivitetspakker

Pakke 1: Svæv og action: 4 timer med Fly High og bueskydning, hvor man bliver udfordret på sin koncentrationsevne, mod og fysik.

Pakke 2: Svæv og picnic: I starter med Fly High instruktion og en vand. Derefter tager I ud og svæver på Fly High og slutter jeres tur med sandwich, vand, is og kaffe.

Pakke 3: Svæv og slot: I vil både svæve i trætoppene og blive inviteret indenfor på Ledreborg slot på en guidet rundvisning. I slutter med en vand eller en øl.

Pakke 4: Svæv og golf: I vil svæve i trætoppene og se skoven fra oven. Derefter spiller I en runde på Ledreborg Palace Golf Klubs par3 bane.

Gruppepris pr. pakke op til 15 personer 6.350 kr. og for yderligere personer 425 kr. pr. person. Prisen inkluderer instruktion og klatreudstyr.

Bestil pakker på event@ledreborgslot.dk. eller ring på 46480038