Udvalgte referencer

Efter hvert arrangement på Ledreborg opfordrer vi kunden til at evaluere os og vores indsats. Se diverse udvalgte tilbagemeldinger her:

 

Vi havde en fantastisk dag i smukke omgivelser, og som vores direktør tilfreds konstaterede ”hvor er det forfriskende anderledes og hyggeligt!” Desuden var alle fuldt ud tilfredse med maden og servicen på Ledreborg. Det er ikke sidste gang, vi vil bruge dette fantastiske sted.

Anne Mette Helmuth

Sekretær/Koordinator, YouSee

Vi søgte en anderledes fest og fik det. Vi har efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne.

Ulfoss Plastic A/S

Ledreborg is a wonderful place to hold any gala event. People are very professional, friendly and ready to help!

Tillots Pharma AG, Switzerland

Det er afgørende for os at tingene fungerer, og så må vores arrangementer gerne adskille sig fra det man ser andre steder. På Ledreborg Slot er der stil over tingene og en adelig atmosfære samtidig med at tingene fungerer perfekt. Jeg behøver ikke at møde op for at tjekke om tingene er på plads. Og så har stedet et fantastisk strejf af Danmarkshistorie, der gør det ekstra spændende. Det var faktisk så vellykket, at vores gæster har efterspurgt stedet specifikt til næste arrangement.

Ida Savel

Manager of Customer Relations, Oticon A/S

Landbrug & Fødevarer valgte Ledreborg Slot som stedet for årsmøde 2012. Vi har aldrig haft så mange tilmeldinger fra medlemmerne og over 220 deltog i mødet, hvor også Fødevareministeren var til stede. Hele arrangementet blev afviklet til stor tilfredshed for os, alt fungerede og vi blev mødt med stor flexibilitet og følte at ”kunden var i centrum” hele vejen igennem – vi afholder gerne andre arrangementer på Ledreborg Slot.

Landbrug & Fødevarer

Lise Olsen

Direktionssekretær, Kemp & Lauritzen

Vi har afholdt jubilæumsfest på Ledreborg Slot to år I streg – og det har hver gang været en superb oplevelse. Da vi modtog vort evalueringsskema kunne vi kun sætte krydser hele vejen i MEGET TILFREDS kolonnen. Maden, stemningen og personalet får de bedste anbefalinger herfra.

Jytte Jørgensen

Office Support Coordinator, Top-Toy A/S

Rockwool International A/S valgte at afholde deres firmadag for 230 medarbejdere på Ledreborg Slot, efter festudvalget havde besøgt stedet og set de velegnede og historiske omgivelser. På dagen bød den smukke park på alverdens forskelligartede aktiviteter så som: Ridning, humanfootball, skattejagt med GPS, rundvisninger på slottet og i barokhaven, rapelling, funballz, latterkursus, segways og bue & pil.

Alle aktiviteter blev afviklet af professionelle instruktører til vort personales store fornøjelse – og selv om vejret var gråt, var humøret højt. Aftenen sluttede med et festligt høstbal i Slotsladen, hvor vi nød den gode mad og stemning. Vi vil overveje at benytte Ledreborg Slot i anledning af andre arrangementer.

Jens Kr. Kjær Krogsgaard

Group Finance & Tax, Rockwool International

Et meget vellykket arrangement. Professionelt gennemført. STOR ros til alle medvirkende!!!

Økonomistyrelsen

Vi vil gerne rose eventbureauet for tilrettelæggelse og gennemførelse af vores arrangement med ca. 100 gæster, og derudover vil vi gerne have lov til at rose de to herrer, som var vores guider på slottet. De havde en fantastisk evne til at fortælle om slottets historie på en humoristisk måde, så de fangede alles opmærksomhed.

Miljøministeriet

Tusinde tak for en dejlig og fantastisk dag. Aldrig har vi haft så flot en kulisse til vores Pandion julefest, alt hvad vi havde drømt om. Slottet og sneen blev en kulisse og ikke et problem – MANGE tak.

Karoline Svinth

CRM Manager, SAS